SMA Immigration Lawyers, Steve Maggi, ESQ.

Steve Maggi is geboren in Bariloche, Argentinie en opgegroeid in New York City. In 2001 studeerde Dhr. Maggi af aan de Georgetown University Law Center en ging aan de slag bij een advocatenkantoor in Miami, Florida. Daar heeft hij ervaring opgedaan in de corporate, finance, onroerend goed en immigratie sector. Zijn passie voor immigratiewetgeving was echter geboren in de zomer van 1999, terwijl hij nog steeds student was in Georgetown, toen hij werkte bij Ayuda, Inc., een immigratiekliniek in Washington, DC. In de vierde week van zijn eerste juridische baan vergetenwoordigde en won Dhr. Maggi een politieke asielzaak voor twee burgers uit Togo. Daarnaast heeft Dhr. Maggi veel werkervaring opgedaan in de zakelijke immigratie sector.

In 2004 verhuisde dhr. Maggi naar Buenos Aires, Argentinië, en startte SMA, met een focus op zakelijke visums en familie gerelateerde visums. Daar bereidde hij velen petities voor die werden ingediend in de Verenigde Staten en bij het Amerikaanse Consulaat, waaronder beleggersvisums, toeristen- en zakenvisums. Op consulair niveau heeft Maggi veel klanten geholpen bij het verwijderen van niet-ontvankelijkheid vanwege strafregisters of overdreding van immigratieregelgeving, waardoor zijn clienten desondanks legaal de VS binnen konden komen.

In 2011 verhuisde Dhr. Maggi permanent naar New York City om het bereik van SMA uit te breiden en beter in staat te zijn om met franchises en bedrijven te werken om zo investeringsmogelijkheden te creëren voor buitenlandse investeerders en bedrijven en om het mogelijk te maken voor bedrijfseigenaren om managementpersoneel of gespecialiseerd personeel naar de Verenigde Staten te krijgen. Als voormalig immigrant en een genaturaliseerde Amerikaanse burger begrijpt Dhr. Maggi de wettelijke immigratieprocessen op zowel persoonlijk als professioneel niveau.

Ik werd geholpen door SMA tijdens het aanvragen van een E2-visum. SMA was heel behulpzaam tijdens het hele proces. In het begin hielpen ze me met kostbare tips over het businessplan en ze gaven me altijd een goed gevoel toen we verder gingen met mijn zaak. We kregen een moeilijke tijd in het interview op de ambassade in Rome door een persoon die leek alsof ze vastbesloten was alle petities te weigeren en we werden verzocht om aanvullende rapporten te maken waarin mijn activiteiten werden vastgelegd. SMA nam de controle over en in minder dan een week werden we opgeroepen voor een tweede interview en kregen we ons visum. Ik kan zeker zeggen dat ze weten wat ze doen en de immigratiewet binnenstebuiten kennen. Ik raad SMA aan aan iedereen die op zoek is naar de beste immigratieadvocaten op de markt.

Rocco Alberto Baldassarre

Ik raad Steve Maggi en SMA Law Firm ten zeerste aan. Steve heeft me geholpen om mijn E-2 Visa te verkrijgen onder tijdsdruk en gecompliceerde omstandigheden. Zijn begeleiding, ondersteuning en ervaring waren van het grootste belang om in relatief korte tijd positieve resultaten te behalen. Steve is niet alleen een geweldige en goed geïnformeerde Law-professional, maar ook een geweldige persoon die echt om zijn klanten geeft.

Ruben Ayala

Ik heb niets dan lofbetuigingen voor Steve Maggi en zijn team bij SMA Law Firm. Steve heeft me geholpen met het bedenken en uitvoeren van een soepele overgang van de ene werkgever naar de andere. Het team hielp bij het voorbereiden van documentatie voor mijn E3-visumafspraak bij een Amerikaans consulaat in Australië. Al mijn telefoon- en e-mailvragen werden snel en uitgebreid beantwoord. Ik beveel Steve en de bemanning van het advocatenkantoor SMA van harte aan, ze hebben me gerust laten weten dat ik in goede handen was.

Conrad Benham

Ik heb net mijn E2-beleggersvisum ontvangen. Steve hielp me door het hele proces heen, van investeren tot opstarten, om ervoor te zorgen dat alles correct werd gedaan. Hij is zeer professioneel en zorgt voor mensen. Hij is iemand die je 100% kunt vertrouwen en ik raad hem ten zeerste aan als immigratie-advocaat. Dankbaar dat er zulke mensen zijn.

Lars Ivar Kristianslund

Steve Maggi en zijn team bij SMA Law firm zijn zeer deskundig en professioneel. ons werd door andere advocaten verteld dat dit een langdurig en tijdrovend proces was, maar we moesten een zeer korte, strakke deadline toepassen, zodat we een betere oplossing nodig hadden dan wat ze aanboden. We werden doorverwezen naar Steve als zijnde groot in het bedenken van creatieve en effectieve oplossingen, dus huurden we hem in. Dankzij zijn begeleiding en hard werk, toewijding en professionaliteit konden we binnen een paar korte weken een compleet pakket indienen en onze korte deadline halen, en we slaagden erin om onze E-2 status goedgekeurd te krijgen in een recordbrekende dag ! Nu kunnen we ons bedrijf runnen en in de VS leven dankzij SMA!

Emad Aziz

Neem vandaag nog contact met ons op!